El local del Carrer Carretes nº 69 participa al projecte Aparadors

Aquest local és una oficina-Taller des del 2009, quan la seva propietària, Neus, el va reformar i donar-li ús. Hem parlat amb ella en relació a la seva percepció del carrer.

Per a Neus el carrer Carretes és un carrer segur, almenys ella és sent segura, “malgrat la  tendència que hi ha, fins i tot des de fora, d´etiquetar el barri com insegur”. “Al carrer hi ha respecte i tolerància entre els diversos grups o col·lectius del carrer però no hi ha molta cohesió social”. Respecte a la qualitat de l´espai públic, Neus comenta: “El carrer està molt brut. Hi ha un problema de neteja i un problema de consciència ciutadana al respecte, tant dels turistes com dels veïns del carrer”. Per a Neus, les activitats comercials que hi ha al carrer són necessàries, “tot i que faltaria més petit comerç de barri, més divers, tipus una merceria”. També, les activitats d’oci que hi ha al carrer són necessàries i a més a més, diu Neus, són emblemàtiques del barri.

Per millorar el carrer Neus proposa millorar la neteja i fomentar campanyes de sensibilització. També, fomentar activitats on puguin participar els diversos grups o col·lectius del carrer, com per exemple, diu Neus, aquest projecte Aparadors, més que façanes. “Si aconseguim que participen, per exemple, els comerços pakistanesos segurament hi hauria més cohesió social o començaria  a haver-hi”. 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s