La farmàcia Sant Pau del Camp participa al projecte “Aparadors, més que façanes”

La farmàcia Sant Pau del Camp, situada a la cantonada del carrer Carretes i el carrer Sant Pau, també participa en el nostre projecte “Aparadors, més que façanes”.

Tot i que aquest comerç dóna servei al barri des de fa poc més d´un any, la seva propietària ens ha parlat de la seva percepció i experiència amb el carrer:

Per a ella el primer tram des de carrer Sant Pau fins a la Plaçeta de Miquel Pallés és més segur que la resta i proposa que hi hagi més il·luminació, fins i tot de nit; també proposa reforçar la presència policial al carrer. Aquest primer tram de carrer, el considera amb més qualitat d´espai públic perquè els nens i nenes juguen a la sortida de l´escola i passegen amb els seus pares. “Es podria posar algú joc per a ells a la placeta”.

Per a l´Itziar sí que existeix integració i convivència entre els diferents col·lectius del carrer. De fet, la “normalitat” que va viure al carrer quan va arribar al carrer, fa un any, el va sorprendre gratament.

L´itziar recorda el Mesón David com un lloc d´activitat i d´oci on es reunia molta gent tot i que actualment està tancat. “Era un lloc de reunió i la terrassa estava sempre molt activa”. Segon ella, es podrien potenciar més activitats d´oci amb terrasses que donessin “vidilla” al carrer. “Estaria bé fomentar la vida al carrer, la vida sana, amb terrasses i amb nens i nenes jugant”

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s