Lampistería Suàrez participa al projecte “Aparadors, més que façanes”

La lampisteria Suàrez, situada al carrer Carretes nº 6, també participa al nostre projecte “Aparadors, més que façanes”. Aquest comerç és una empresa familiar al barri des de fa 50 anys.

Els seus propietaris, el Carlos i el Francisco, coneixen bé l´entorn. Per a ells el carrer no es insegur i, en tot cas, l´inseguretat per algunes persones es podria resoldre amb actuació policial.  Respecte a la cohesió social, existeixen diferents nacionalitats, i hi ha algunes que s´integren més que d´altres. En tot cas, el Francisco proposa parla més els uns amb els altres i tenir bon humor ” Las risas pueden con todo”.

Per al Carlos i el Francisco, el carrer està bé cuidat tot i que hi ha gent que és molt incívica i que no respecta als altres. En relació a la qualitat de l´espai públic, pensen que el carrer està poc i mal  il·luminat. “El carrer està dividit en dues parts, aquesta part, la nostra, és més de tallers i oficis, l´altre, és més de comerços”. En relació a les activitats comercials, proposen l´activació dels locals tancats. “Per exemple, el Colmado Torràs és molt bonic i actualment està tancat i serveix com magatzem” i continuen dient: “Els locals es van tancant perquè els propietaris es fan majors i a les hores altres persones de fora els lloguen. Les persones van canviant al carrer, els veïns de tota la vida s´en van i venen noves persones, d´altres cultures, que no s´integren tant, per exemple en qüestions com el nadal”

+ INFO LAMPISTERÍA SUÀREZ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s